sâmbătă, 1 decembrie 2012

Ce ne facem cu bradul?

Hello,

Oficial am intrat in luna cadourilor.Deja se simte  "miros" de sarbatoare ,perioada in care ne reunim cu familia ,cu prietenii....toate bune si  in haine de sarbatoare.Facem cadouri,pregatim bucate care mai de care mai  gustoase,ne oferim rasfat  etc.

Dar cu bradul ?Ce facem cu bradul?

Pe langa brazii din aluminiu ce  reflecta lumina,brazii  ornati cu turta  dulce,brazii cu bombonele si globulete  care mai  de care  mai stralucitoare si  colorate avem si bradul NONCONFORMIST.

Bradul acesta  vrea sa fie  impodobit  in culori asortate,adica maxim trei culori,da?Vrea sa fie cochet  asa ca  eliminam   globuletele  sclipicioase sau cele din plastic dintr-un lot  made in china.Doreste sa fie  simplu dar de efect.Are si el  mandria sa si nu vrea sa fie ca  majoritatea.Asa ca...ce facem?

Ne facem un plan!Alegem doua-trei culori  care sa  se asorteze cu camera  si sa fie in contrast cu verdele bradutului.Apoi urmeaza instalatia cu beculete mici  de aceeasi culoare  pentru a  da  impresia de  stelute.Punem si fundite?Sigur!Mai avem beteala si...globuletele!!!

Acum e acum!Bradul acesta vrea si putin suflet  asa ca putem alege sa confectionam  singuri globuletele sau sa le achizitionam daca timpul nu ne permite.Obiectele handmade sunt  unicat si  da o nota de  "cochet" oricare ar fi materialul din care au fost  confectionate.

Eu va prezint  hartia!Din hartie se poate face chiar arta si  aici avem  globulete  confectionate pentru un brad unicat,cu suflet si  stilat...exact cum vrea el sa fie.Mai jos aveti  cateva  modele de  globulete  plus cutii de cadouri de pus sub  brad!O steluta jucausa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Followers

IMI PLACE

Sustin