Despre Cameleonic


Bine ati venit pe blogul meu!

Numele  meu este Carmen Axinte  iar in spatiul virtual ma prezint sub numele de Cameleonic- de aici si "Cameleonic's crafts"

Pasiunea pentru handmade a inceput  in anul 2010 prin tehnica quilling si a continuat ulterior cu origami si  embossing.

Imi place sa confectionez felicitari,tablouri,martisoare,globulete.Ma inspir din natura si  imi aleg combinatii  vesele de culori.


De-a lungul timpului mi-a facut placere sa promovez  in media   handmade-ul prin creatiile mele:

1.Prima aparitie a fost intr-un ziar local in 2010  Adevarul unde  am prezentat felicitarile  confectionate prin metoda quilling.

2.A doua aparitie a venit un an mai tarziu in Revista de afaceri pentru aceleasi felicitari.

3.Mi-a facut mare placere sa  prezint  tehnica  origami prin globuletele  confectionate la sfarsitul anului 2012 printr-un reportaj la un post de televiziune local.Materialul il regasiti publicat pe blog aici.

4.Am fost remarcata de un site  de lifesyle unde  s-au recomandat felicitarile mele confectionate prin  tehnica de embosare  in casete de prezentare.Apar  pe ploiesteanca.ro .


Mi-ar face mare placere daca odata cu vizita  mi-ati  lasa parerea voastra despre blog,proiecte,ce trebuie schimbat,ce va place  si ce nu este  ok...despre orice.

Ma puteti contacta oricand  la office@cameleonic.ro,cameleonic@yahoo.com sau pe pagina de Facebook CAMELEONIC'S CRAFTS!

Va multumesc si va astept cu drag ,oricand,aici!

Cameleonic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Followers

IMI PLACE

Sustin