sâmbătă, 2 aprilie 2011

Puisori .Ziduri.Limite

    Cu cat interactionez  mai mult cu lumea cu atat mai mult ma lovesc brutal de  un zid  mai ceva  ca zidul Berlinului,cel al MENTALITATII RIGIDE.    Stiu ,accept si inteleg diversitatea de opinii  pentru ca altfel am fi  ca niste oi insa prea des  dau de oameni ce ,pur si simplu,refuza sa se deschida asupra unei idei  sau a unei conceptii.Nu vrea si  basta!
     Nu  o sa intru in detalii despre ce e normal sau anormal deoarece aceste cuvinte au devenit mult prea relative.Doar   vad oameni rigizi care refuza sa gandeasca uneori.OK! nu vrei,nu-ti place ,nu accepti,nici nu te gandesti sa faci asa ceva...dar cand vine intrebarea:Care este motivul? ...DEAIA.
     Sa nu credeti ca vorbesc  doar  despre deschiderea oamenilor  spre  handmade,nuuuu...ma refer in general la  intamplari iesite din aria lor de normalitate despre care emit  instant pareri si judecati.
Referitor la handmade m-am lamurit:NU E PENTRU ORICINE! Dati cu pietre ca nu ajung pana la mine oricum :D
Oameni buni-LIMITA TI-O IMPUI SINGUR!
    Necunoscutul provoaca adesea teama  dar daca nu incercam sa cunoastem ce motiv  avem sa respingem?
    Schimband subiectul,va  prezint puisorii mei din mohair la care am lucrat cu drag ca sa iasa niste......pufosenii!Cei  dragi  m-au intrebat cand fac closca  :D.De vandut ma mai gandesc.Am vazut prin centru orasului ceva chestii ce pareau a fi puisori de 1 cm maxim  la 4-7 lei.Eu cu cat sa-i dau  atunci ?





4 comentarii:

  1. They are so adorable!
    THanks for sharing with us!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunati!:D Imi aduc aminte ca la gradinita incerca si doamna educatoare sa ne invete intr-un an sa facem asa ceva..al meu a iesit cel mai mare si mai gras!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt asa draguti! Mai ales cel, sau ar fi mai corect cea :), cu ochelari de soare si palarioara! Da' pe MO nu il lasam prin preajma lor :)

    RăspundețiȘtergere

Followers

IMI PLACE

Sustin