miercuri, 9 martie 2011

Impresii de la targ...

            Am citit pe diferite bloguri  impresiile celor ce au participat la targuri  diverse si am participat si eu la primul meu targ,acela al martisorului ce s-a tinut in incinta mall-ului Winmarkt din Ploiesti.Am fost foarte placut surprinsa de reactiile pozitive  la ideea de handmade in general si de aprecierea produselor mele handmade-quilling.
           Am fost surprinsa de faptul ca unii oameni chiar stiu ce presupune quillingul si munca depusa.Au  fost oameni care au luat de dragul  muncii  si a frumusetii florilor,oameni care au apreciat  foarte mult  produsele handmade.

          Insa  am avut parte si de reactii de genul" deastea pot sa fac si eu la imprimanta", "uite deastea  face si fiimiu la scoala nu e mare lucru","aa uite deastea am facut si eu anul asta o gramada  de nu stiu ce m-a apucat,da...felicitare aia am vazut-o pe net exact asa pe mov - e copiata(modelul si culorile fiind ale mele  si probabil a  vizualizat blogul) "  etc.etc.

         Nu este placut cand  iti vezi munca luata ca pe o joaca de copil dar  aprecierile acopera  toate momentele negative de care am avut parte si ma face sa merg mai departe.Stiu  si mi-am dat seama  destul de bine,fiind in mijlocul actiunii,ca mentalitatea unora este rigida  si indispusa la deschidere iar altii  sunt din ce in ce mai deschisi la  ideea de handmade si chiar sa  confectioneze  produse de mana lor.

        Ce a fost si mai surprinzator -increderea si deschiderea oferita noua de  persoane din alta "generatie" sa zic asa.Daca ai sta alaturi de o persoana  necunoscuta  ,pentru cateva ore,ai  putea sa ai incredere incat sa iti  lasi propriile produse in mana lor?Nu oricine,de fapt  foarte putini oameni acorda minimul de incredere unui strain.
        Nu am avut timp sa  mai postez pe  blog felicitari de ziua mamei  insa o sa  pun  cateva de la targ  cu  felicitari,multe dintre ele nici nu am avut cand sa le fac poze.

       Multumesc celor ce m-au sustinut ,apreciat si au avut incredere ,atat prieteni cat si  vizitatori ai standului.Ma bucura enorm ca este din ce in ce mai apreciat  lucrul facut de mana in detrimentul celui mai defect lot  made in china.


  

4 comentarii:

 1. Encantadores seus cartões. Adorei seu depoimento sobre a participação na feira. Isso nos incentiva a também participar destes eventos.
  Uma boa semana para você!

  RăspundețiȘtergere
 2. Superbe felicitari, asa cum ma asteptam, le-au placut la nebunie! Superb si ceea ce faci tu, Cami!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Followers

IMI PLACE

Sustin