luni, 24 mai 2010

Colaje

Cam greu cu inspiratia cand esti cu pachetul de servetele  langa tine si nu pentru tehnica servetelului...;)
Din pacate nu am fotografiat majoritatea creatiilor mele inainte sa le ofer in dar sau sa le instrainez.Voiam sa fac mai multe colaje  ca sa le postez dar gripa a fost de alta parere.Momentan  am fotografiat un colaj cu un mesaj special:








In acest timp am reusit  totusi sa  fac cercetari  pe net despre confectionarea felicitarilor.Am realizat ca o felicitare  se desavarseste prin quilling.Folosim patternuri,stamps,panglici,gradienturi s.a. dar o floare deosebit-confectionata completeaza o felicitare oricat  de banala.
Am gasit  cateva  modele,sabloane,patternuri dragute aici  si  aici care o sa-mi foloseasca la  felicitarile pe care le am in proiect :d.
Si pentru ca nu toti suntem genii cu o imaginatie debordanta  am si cateva colaje quilling dupa vizionarea carora am ”vizualizat” viitoare proiecte.

3 comentarii:

  1. Sunt superbe !!! Daca nu te-ar deranja sa scrii , dupa ce te faci bine , cum as putea sa le fac !!! MULTUMESC !!! Iti doresc tot binele din lume si sa te faci bine cat mai repede !!! PUPICI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de urari...chiar daca s-a intamplat prin 2010.Te invit sa vizitezi posturile de pe blog unde am mai presarat si tutoriale pentru quilling.

      Ștergere

Followers

IMI PLACE

Sustin